Grootste polonaise ooit voor de koning

2013-04-19_20-59-54

“Dat kunnen wij hier in Sydney in het Arthouse Hotel op 27 April, een polonaise met 750 oranje fans!”

Zorg dat je erbij bent! Klik hier voor tickets

Via het consulaat in Sydney kregen wij de volgende email doorgestuurd (Dankjewel Moniek!)

From: Joric Kerstens [mailto:joric@wefilm.nl]
Sent: donderdag 11 april 2013 17:23
To: SYD
Subject: Polonaise voor de koning – Inhuldiging Willem Alexander

Geachte mevrouw, meneer,

Deze e-mail stuur ik u naar aanleiding van mijn werkzaamheden voor de inhuldiging van Koning Willem Alexander.

De reden dat ik u benader is dat wij in opdracht van het officiële ‘Comité Inhuldiging Willem-Alexander’ een evenement organiseren voor alle Nederlanders. De opdracht van het Comité is om het Nederlandse volk via social media te verenigen op de dag van de troonswisseling. Daarom zijn wij op het idee gekomen de allergrootste online polonaise ooit te gaan organiseren; de polonaise voor de koning. Iedereen krijgt de kans om deel te nemen aan deze polonaise, individueel of in een groep. De deelnemer(s) filmen zichzelf met een smartphone of tablet. Vanaf volgende week kan iedereen zijn filmpje uploaden op de website; www.polonaisevoordekoning.nl. Daarna zetten wij iedereen achter elkaar en zo ontstaat de grootste polonaise ooit ter ere van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. De beelden zullen op 30 april worden getoond op de grote schermen op de pleinen in Nederland en in de media en kunnen via de website zelf worden teruggekeken door de deelnemers. Op deze manier willen we Nederland verenigen op de dag van de troonswisseling.

Een beter idee krijgt u wellicht via deze link:

Bas Welling at DWDD English subtitles from Wefilm on Vimeo.

(Polonaise voor de koning bij De Wereld Draait Door)

De website is bijna klaar en de reacties naar aanleiding van de uitzending van ‘De Wereld Draait Door’ zijn tot nu toe erg positief.

Ons doel is om alle Nederlanders te bereiken en een kans te geven mee te doen met dit ludieke initiatief. Het online platform creëert een perfecte basis om ons niet alleen te richten op Nederland, maar internationaal te denken.

De Nederlandse ambassades over de hele wereld hebben feesten, bijeenkomsten en evenementen in de planning staan om de troonswisseling te vieren met Nederlanders. Ik zou het erg leuk vinden om in samenwerking met u de medewerkers van de ambassade en alle Nederlanders in Australie de kans te geven hieraan mee te doen. Op dit moment ben ik contacten aan het opzetten met de Nederlandse ambassades over de hele wereld om dit idee toe te voegen aan hun festiviteiten tijdens de week van de troonswisseling. Tot nu toe zijn de reacties zeer enthousiast.
Het lijkt mij heel bijzonder de ‘polonaise voor de koning’ in te passen in jullie programma. Graag zou ik met de aangewezen persoon in contact willen komen en leg ik de ideeën en het project met veel plezier op een persoonlijke manier aan u uit.

Alvast bedankt voor uw reactie.
met vriendelijke groet,

Joric Kerstens

Website: http://polonaisevoordekoning.nl
DWDD: 
 https://vimeo.com/62343358
WEFILM: http://wefilm.nl

JORIC KERSTENS, PRODUCTIE ASSISTENT | +31 6 3958 1489
WEFILM B.V. | WILLEMSPARKWEG 66 | 1071 HK AMSTERDAM |+31 20 7542336 | WWW.WEFILM.NL


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *